Contact

Tijdens mijn tienerjaren ben ik met muziek begonnen. In 2006 als zanger/gitarist van de indie-rockband The Shelter Tapes doorgestoten tot finale Humo's Rock Rally en sindsdien nooit meer met muziek gestopt.

Na het stevigere werk ben ik beïnvloed geraakt door de singer-songwritertraditie en mijn eigen weg gezocht onder de naam S.A. Barstow. Om mijn muziek vorm te geven ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik rustig aan mijn muziek kon werken en een album opnemen. Die plek, een atelier in een voormalig schoolgebouw in Oostakker net buiten Gent, is ondertussen uitgegroeid tot een gezellige opnamestudio.

Naast eigen muziek schrijven raakte ik steeds meer geïnteresseerd in samenwerkingen met andere muzikanten en bands. Zowel als muzikant, producer en als engineer.
Vandaag wordt studio Hooverville nog steeds gebruikt voor eigen creaties, maar minstens evenveel voor muzikale projecten van anderen waar ik dan als producer en engineer achter de knoppen zit.

Mijn eigen muzikale projecten zijn vandaag Jack in the Box, De Bres Dicht en S.A. Barstow.

Teun De Voeght

studio Hooverville
Gentstraat, 9041 Oostakker (Gent)

+32 494 35 28 54


teun@studiohooverville.be


Bereikbaarheid

Vanaf Gent-Dampoort neem je bus 70, 71 of 72 richting Oostakker. Een kwartiertje later afstappen aan halte Van Der Heydenlaan. De studio ligt dan op enkele minuten wandelen.